Енвиролайт България

Защо "Енвиролайт- България" е специален проект за нас, екипа на ф. Макромат?

Все по-често съвременните изисквания за чиста вода и храна, за добра дезинфекция и хигиена се сблъскват със закостенили разбирания, свързани с употребата на биоциди, които причиняват алергии, унищожават биоразнообразието на планетата и неминуемо водат до замърсяване на водата и храната, която слагаме на масата. 

Генераторите на  фирма Енвиролайт осигуряват екологична алтернатива в почти всички области на живота! Висока ефективност на достъпна цена! Без скъпи химикали, без транспорт и складиране,  без вредни остатъци!

От 2019г., когато доставихме първия генератор, ние от Макромат работим за разпространението на генераторите , анолит и католит  в България.

Като част от голямото семейство дистрибутори на Енвиройлат, работещи на 5 континента, можем да се похвалим с големи клиенти, работещи в областа на биоземеделието- оранжерии, лозя и винопроизводство, както и общини, медицински центрове, хотели, административни сгради,  овцеферма, птицеферма. 

 

Повече за Макромат

Създадена през 2010г., фирма Макромат се развива основно в областта на внос и търговия на строителни материали. Постепенно през годините разширихме своята дейност и участвахме в  проиектирането и изпълнението на някои знакови проекти в София и страната, като метростанция Мусагеница, площада на Централна гара -София, оранжерии към университетските ботаничеси градини  в Балчик и София,  оранжерия  Козарови- Равда и др.