Дезинфекция и хигиена

Нашите системи за дезинфекция са предназначени за дезинфекция на:

Ръце - започва да действа веднага след нанасяне върху сухи ръце и има трайност до повторен контакт със замърсена повърхност или предмет. Не е необходимо измиване с вода след употреба. Анолитната вода няма цвят и мирис - понася се особено добре и е подходяща за защита на ръцете от бактерии, гъбички и вируси.

Повърхности - започва да действа веднага и има трайност до повторно замърсяване. Нанася се стандартно чрез забърсване, обливане, разпръскване или потапяне. Продуктът се състои от 99,69% вода. Поради високата му концентрация на вода, няма следи от останалите препаратина повърхността след почистване с анолитна вода. Тя може да се разпръсне в околната среда без да окаже вредно въздействие върху хората, животните и почвата.

Небрежната и безразборна употреба на различни видове дезинфектанти на химична основа поражда все повече мутации на микроби, гъбички и вируси, както и тяхната им устойчивост на антибиотици, които могат да им навредят. Нашите уреди осигуряват възможност за производство на дезинфекциращо средство, което се различаваточно по това от конвенционалните дезинфектанти - тъй като то не е базирано на химическа основа, не се образуват мутации и резистентност на бактериите, вирусите, гъбичките и техните спори.

Анолитните разтвори унищожават до 99,9% от всички вредни микроорганизми, като в същото време са безвредни за хората, животните и околната среда. Те могат да бъдат използвани за дезинфекция както в домакинството, така и в обекти с обществено предназначение - като болници, общински институции, училища, хотели, спацентрове, спорни съоръжения и т.н. Освен това те могат да бъдат използвани и за дезинфекция на повърхности, които влизат в контакт с храна.